Doprava na ul. A. G. Svobodu je stále obmedzená, oprava pokračuje

17.07.2013 Prešov

Prešov 17. júla (TASR)- Rekonštrukcia ulice A. G. Svobodu v Prešove prešla do druhej etapy. Polícia preto upozorňuje na ďalšie obmedzenia dopravy, ktoré sú s touto rekonštrukciou spojené.
"Kladenie asfaltu v úseku od križovatky pri Obchodného domu (OD) Möbelix po križovatku Solivarská – Švábska bola ukončená a premávke je v tomto úseku bez obmedzení. V týchto dňoch sa začala druhá etapa rekonštrukcie ulice a to v úseku od OD Möbelix po križovatku Rusínska – Laca Novomestského. V čase poobedňajšej špičky bude na tejto križovatke policajná hliadka a v prípade potreby bude križovatku riadiť policajt," informuje hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.
Hovorca tiež žiada vodičov najmä tranzitnej dopravy, aby, ak je to možné, sa vyhli spomínanému úseku cesty a obišli ho napríklad cez ul. Rusínska - Východná a ďalej buď na Košickú, alebo Solivarskú a v opačnom smere cez ul. Košická – Východná – Rusínska a ďalej v smere na Ľubotice a ul. Duklianska a Vranovská.
Podľa informácií Džobanika by sa v prípade priaznivého počasia mala oprava cesty ukončiť už 31. júla tohto roka.
 

Vyberte región

mark